Jemtland.com

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Oppdagere

5. Hamar KFUK-KFUM speidergruppe - vår 2010

E-post Skriv ut PDF

Vår semesteret 2010 er nå avsluttet for 5. Hamar KFUK-KFUM speidergruppe.

Her er en liten oppsummering av enkelt aktivitetene oppdagerne og stifinnerne har hatt i vårsemesteret 2010.

Utsendt dokumenter/informasjon

Generelt

  • Jeg oppfordrer alle som har speiderskjorte og/eller skjerf til å stille med dette på alle møtene, samlinger o.l. vi har.
  • Vi prøver i alle møter å være litt ute. Sørg derfor for at alle har med klær som holder, for det aktuelle været.
  • Alle oppdagerne har nå vært gjennom enkel opplæring i knivbruk, og kan derfor godt ha med speiderkniven fast. Vi vil være nøye på at alle må etterleve reglene vi har lært rundt bruk av denne. Sørg for at alle har et belte å ha kniven i.

Tur i Furuberget 21. april 2010.

Vi hadde en tur i Furuberget og her er en lenke til kartet. Klikk på de forskjellige punktene, det ligger også et par bilder der.

 

Tur til Mesnali 28. - 30. mai 2010.

Vi var 2 oppdagere, 2 stifinner, en vandrer og 2 ledere som dro på "Vår- og fugle leir" på Mesnali denne helgen. Vi var heldige med været, og hadde en fantastisk tur. Vi prøvde oss på fisking, fuglemerking, kanopadling, pil- og bueskyting, fjellklatring og mye mer. Det ble også tatt flere speidermerker i løpet av helgen.

Det ble totalt fanget inn ca 90 fugler. Vi fikk stiftet nærmere bekjentskap med flaggspett, grønnsissik, grønnfink, svart og hvit fluesnapper, løvsanger, kjøttmeis, dumpapp m.m. Jeg skal legge ut noen flere bilder av turen når jeg får satt meg ned å sortert litt bilder.

Takk for en flott tur til dere som var med. Dette fristet til gjentagelse. Så får vi se om det er noen av dere andre som får dere en lignende tur en annen gang.

 

Sist oppdatert søndag 28. august 2011 19:51
 Hardware.no

Siste saker fra Tek.no
Her finner du de siste sakene fra Tek.no
http://www.tek.no